+35942602228 office@optic.bg

Ние сме оптика в Стара Загора с над 20 години опит в предлагането и изработката на диоптрични, предпазни очила за работа с видеодисплеи, контактни лещи  и слънчеви очила.

Три поколения оптици съчетаваме традицията с новите технологии в оптичната техника и вярваме, че по този начин предоставяме на клиентите си компетентни съвети и решения, свързани със зрението. Убедени сме, че в сферата на оптиката индивидуалният подход към всеки клиент е необходим и наложителен и се стараем да го прилагаме, независимо дали става дума за продажба и изработка на очила, или за консултация и преглед. Посрещаме клиентите си с готовност да намерим най-точното решение на възникнал техен въпрос или проблем, свързан с очите. Екипът ни се състои от водещи лекари офталмолози, оптометристи, оптици-техници и консултанти. След извършване на преглед преглед от оптометрист или лекар-офталмолог ние предлагаме на клиентите си варианти за корекция на зрението чрез диоптрични очила или контактни лещи. Помагаме на клиентите си в избора на рамки за техните очила. Разполагаме с богато разнообразие от диоптрични рамки за очила, а също така и пълен асортимент от диоптрични стъкл. За тези, които предпочитат контактните лещи, осигуряваме компетентна помощ в избора им и предлагаме пълен набор консумативи, нужни за правилната им употреба и удобство при ползване. Лабораторията ни е оборудвана със съвременна техника и машина Essilor, които ни позволяват да изработваме, ремонтираме и профилактираме очилата на нашите клиенти. Отнасяме се с уважение и признателност към редовните ни клиенти, като вярваме, че взаимното доверие е много важно в общуването на оптика с клиента.
Нашият екип постоянно обогатява знанията и уменията си като редовно участваме в организираните семинари, обучения и срещи на производители, доставчици и колеги в областта на оптиката. Членове сме на Националната асоциация на българските оптометристи и оптици от създаването и през 1998г.

Разположена на удобно място в центъра на гр. Стара Загора, непосредствено преди пешеходната търговска зона, оптика Кремена Ви очаква!